Program för Hösten 2017

Nu är snart hösten här, en tid då det skall skördas det som mognat under året, en tid med klara dagar när naturen skiftar i alla färger och förbereder sig för viloperioden, vintern.

Under hösten 2017 kommer månadsmötena företrädesvis att vara i träffpunkt Ranten, Järnvägsgatan 10, Falköping. För att vi skall veta hur många som kommer är det viktigt att du anmäler dig.

Torsdagen den 2 november är det åter dags för resan till Vara Konserthus. På grund av sjukdom ersätts den tidigare annonserade förställningen med "Ett lingonris i cocktailglas" med duon Sairio och Hörngren.  Det är en resa i Monica Zetterlunds fotspår där burlesk revy, Jzz, finstämd Visa och poppigare tongångar trängs om utrymmet.  Vi äter först en lunch och ser sedan  föreställningen.

På hemsidan, adressen är falkoping.aktivaseniorer.com, kan du finna det som händer hos Aktiva Seniorer, Falköping,  under hösten. Som vanligt annonseras det även i Falköpings Tidning fredagen före månadsmötet. 

Aktiva Seniorer, Falköping, tillhör studieförbundet Vuxenskolan. Den studiecirkel i familjejuridik som startade under våren kommer att fortsätta under hösten. Nya studiecirklar kan ordnas i samarbete med Vuxenskolan. Kom med förslag till någon av styrelsen.

Varmt välkomna till höstens aktiviteter.

Tag gärna med någon vän.

Styrelsen genom Gunnar Hedberg

Månadsmöten

Andra torsdagen i månaderna september, november och december men andra tisdagen i  oktober, alltid kl. 15.00
Lokal: Träffpunkt Ranten, Järnvägsgatan 10, om inte annat anges.

Torsdagen den 14 september

Johan Mårtensson visar "Bilder från Afrika"

Tisdagen den 10 oktober

Nova Softwear kommer och presenterar sin verksamhet

Torsdagen den 9 november

"Brott mot äldre" Anna-Lena Mann,  Polisen, Falköping,  informerar

Torsdagen den 7 december

Luciafirande med musikunderhållning

Företagsbesök

Torsdagen den 28 september Kl 15.00 hos Börje Näsströms Åkeri, Bangatan 8, Falköping. Ett intressant besök hos ett familjeägt transportföretag med 80 medarbetare och 50 egna fordon.

Teaterbesök

Torsdagen den 2 november
Lunchföreställning, Vara konserthus.  På grund av sjukdom ges istället "Ett lingonris i cocktailglas".   En resa i Monica Zetterlunds fotspår.  Duon Sairio o Hörngren står på scen.
Det finns 25 biljetter till föreställningen, som börjar kl. 12.30, servering av lunch, bestående av paj, sallad, bröd, dricka & kaffe, från kl. 11.30.
Priset är 350 kr. I priset ingår lunchen, föreställningen och bussresan.
Först till kvarn gäller.
Samling Fredriksbergskyrkans parkering kl.10.45 för avresa med buss, Vartofta Buss.
Anmälan, som är bindande, görs till Gunnel eller till Gunnar senast den 12 oktober 2017. Betalning sker till plusgirokonto 16 90 27-0, Aktiva Seniorer i Falköping. Glöm inte att ange ditt namn på talongen.


OBS
! Glöm inte att anmäla att du kommer. Anmälan görs till Gunnel Molin eller till Gunnar Hedberg, telefonnummer och mail-adress
Gunnel: telefon 0515-137 18 eller 070-335 50 53, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Gunnar: telefon 0500-41 73 36 eller 070-653 27 77, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Allt i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan, Falköping.

Välkomna till höstens aktiviteter